NOORA ALIKOSKI

Kauniit ripset ja hiukset ammattitaidolla juuri sinulle.

Noora on valmistunut vuonna 2010 parturi-kampaajaksi. Hänen erikoisalaansa ovat vaaleat värit, erilaiset raidoitustekniikat ja isommat muutostyöt. Noora tekee työnsä huolellisesti ja varmoin ottein ja innolla lähtee kokeilemaan asiakkaalle uusia värjäystekniikoita tai kauden hiustrendejä. 

Noora on tehnyt myös ripsipidennyksiä jo vuodesta 2012 asti. Kokemusta on kertynyt ja työn jälki paranee vuosi vuodelta koulutusten avulla. Pikkutarkkuus on omaa luokkaansa klassisten ripsien ja volyymi ripsipidennysten teossa. Noora nauttii tällä hetkellä erityisesti luonnollisten volyymi ripsipidennysten teosta.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan omasta ajastasi kampaamo penkkiini tai kauneusunille ripsihuoneeseeni!   

Koulutukset:

 

Klassiset ripset, 2012 

Volumelashes Lashlovers, 2014

Lash lift, lash botox & lamination Ruthiebelle , 2017

Advanced volumelashes Ruthiebelle, 2018

Lash lift & Brow lift Lashlovers, 2019

Lash lift eli ripsien kestotaivutus

 

Haluatko ripsiisi luonnollista kaarevuutta ja näyttävyyttä?

Lash lift on täydellinen vaihtoehto , jos et halua päivittäin taivuttaa ripsiäsi tai pitää ripsienpidennyksiä.

Hoidossa luonnonripset myös kestovärjätään sekä käsitellään ravitsevalla hoitoöljyllä. Taivutus kestää ripsissä kauniina ripsien kasvutahdista riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Minimiaika käsittelyn uusimiselle on 4 viikkoa. Lash lift on hellävaraisempi vaihtoehto kuin ripsien mekaaninen taivuttaminen päivittäin meikkauksen yhteydessä. 

Ripsien hieromista, kastelua ja kuumuutta tulisi välttää 24-48h käsittelyn jälkeen parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Esteet hoidon tekemiselle ovat: allergia ripsien kestotaivutus aineille, silmätulehdus, silmäluomen tulehdus (silmäluomen reunan turvotus,punoitus), alopecia, silmän alueen sairaudet ja tehdyt operaatiot, erittäin ohuet tai huonokuntoiset ripset ja raskaus.

 

Lash lift 77 €

Lash lift ja Brow lift paketti 119 €

 

 

Klassinen ripsienpidennys

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi ripsikuitu. Ripsirivistö harvenee sitä mukaa, kun omat ripset vaihtuvat. Yhden yksittäisen luonnonripsen elinkaari on geeneistämme riippuen noin 8-20 viikkoa. Yksittäinen ripsi kasvaa ripsitupesta täyteen mittaansa noin 7-8 viikossa. Yleinen huoltoväli on 3-4 viikkoa. Tulethan ripsien laittoon meikittömin silmin, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan.

 

Uudet ripset 103 €

Huollot 3 vkoa 60 €, 4 vkoa 65 €

Ripsien poisto 20 €

 

 

Volyymiripset 

Erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja voidaan liimata 2-7kpl yhtä luonnonripseä kohti. Näin saadaan tuuhea,kevyt ja pehmeä lopputulos. Volyymiripsillä on mahdollisuus tehdä todella luonnollinen lopputulos tai näyttävämpää luukkiakin.

Volyymipidennys on erittäin hellävarainen luonnonripsille, sillä 7 volyymikuitua painaa saman verran kuin yksi klassinen kuitu. Volyymiripsien yleisin huoltoväli on 3-4 viikkoa. Huollossa poistetaan huonokuntoiset kuidut ja asennetaan tilalle uudet. Huolto on kivuton eikä vahingoita luonnonripseä.

 

Uudet ripset 128 €

Huolto 75 € (alkaen 1.1.2020.)

Pikahuolto 60min 60 €

Ripsien poisto 20€

 

 

Hybridiripset

Hybrideissä yhdistellään volyymikuituja ja klassisia kuituja noin 50/50 ja yhdistelymahdollisuuksia on monia:

klassiset kuidut voivat olla samaa mittaa volyymikuitujen kanssa,jolloin ripsilinja on täydellisen tasainen, mutta ripsiin syntyy ilmavuutta ja tekstuuria. Tai vaihtoehtoisesti klassiset ovat aina millin pidemmät kuin volyymiviuhkat, niin tulee erotellumpi, säihkyvä vaikutelma. Huoltoväli on 3-4 viikkoa.

 

Uudet ripset 120 €

Huolto 70-75 €

Ripsien poisto 20 €

 

 

Ripsien puhdistustuotteet

Ripsillämme on takuu vain mikäli asiakas käyttää ripsipidennyksille tarkoitettuja puhdistustuotteita päivittäin. 

Puhtaanapidolla ehkäiset monia ongelmia, kuten tulehduksia, mutta puhtaat ripset myös pysyvät paremmin ja volyymiripsien viuhkat pysyvät nätimmin auki!

 

Beauty Wash Facial Cleansing foam, 50 ml 19 €

Beauty Wash Facial Cleansing foam , 150 ml 29 €

Brow lift   

Brow lift- palvelu tarkoittaa käytännössä kulmien pitkäkestoista muotoilua, jossa asiakkaan kulmakarvat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Hoito sopii kaikille ,jotka haluavat kulmiinsa kaunista muotoa ja luonnollista tuuheuden tuntua. Hoidon jälkeen kulmat on helppo harjata haluttuun muotoon. Kulmien laminointi sopii erinomaisesti myös henkilöille, joiden kulmakarvat ovat luonnostaan ohuet, epäsymmetriset tai eivät pysy nätissä muodossa. Brow lift avaa ja kohottaa katsetta ja sopii myös henkilöille, joilla kulmat ja luomet ovat jo hivenen painuneet. 

Kulmakarvojen laminointipalveluun kuuluu myös kulmien värjäys ja muotoilu.

Hoito säilyy kauniina 2-5 viikkoa.

Brow lift 65 €

Lash lift ja Brow lift paketti  119 €

Kulmien värjäys ja muotoilu 27 €

Huom! tutustumistarjous Lash liftiin ja Brow liftiin (ei koske pakettihintaa) -10% 1.12 - 31.1.2020!

 

©Studio Primavera 2019

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 Studio Primavera